Logo Berger garagedeuren

De Berger Select-Line garagedeur is een echte all-rounder. Met haar uitgebalanceerde aanbod en scherpe prijs beslaat deze lijn een groot gedeelte van de markt. Doordat we bij de Select-Line werken met standaardmaten kunnen we deze garagedeur zeer goedkoop aanbieden. Daarnaast is de benodigde inbouwruimte klein, zijn veel garages geschikt voor deze fraaie garagedeur.

  • 100% Nederlands product!
  • Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar
  • Met negen deurbladmotieven en vier elektrische accessoires zeer compleet
  • Aantrekkelijk geprijsd

Een eerste indruk van de Berger garagedeur

De Berger Select-Line garagedeur gebruikt hoogwaardige materialen, waardoor de deur probleemloos jarenlang mee kan. De panelen zijn echter bijna tweemaal dikker dan de meeste andere merken in dit segment, en de combinatie met stevige afdichtingsstrippen biedt dan ook een goede isolatie.

In de vormgeving zijn de garagedeuren van Berger erg flexibel. U hebt keuze uit maar liefst negen deurbladmotieven, waaronder het klassieke cassettemotief, maar ook een houtnerf, stucco of een modern glad paneeloppervlak is mogelijk. Standaard wordt elke garagedeur uitgevoerd met RAL 9016. Een aantal deurbladmotieven zijn, zonder meerprijs, met andere RAL kleuren te verkrijgen.

Dankzij de elektrische aandrijving met afstandbediening kunt u zonder moeite vanuit uw auto de garagedeur openen en sluiten.

Veiligheid voor alles

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend moet uw deur goed afsluitbaar zijn. Zo zijn onze BERGER garagedeuren uitgevoerd met:

Vingerklembeveiliging

Alle deuren in ons programma hebben standaard vingerklembeveiliging. Een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Onze deuren zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

Optilbeveiliging

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat.

Oordeel van de Expert: “De Berger garagedeur is een zeer complete deur met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, en biedt voor een breed publiek de ideale oplossing.”

Brochure van de Berger sectionale garagedeur (Adobe PDF, 1.655 kB)