Servicepartners gezocht

Hoewel de afstanden in ons land in feite niet erg groot zijn, hechten mensen veel waarde aan de wetenschap dat technische assistentie nabij is wanneer er onverhoopt problemen ontstaan met de garagedeur. Vanzelfsprekend stellen onze klanten het zeer op prijs als storingen snel opgelost worden. Daar doen we dan ook alles aan, onder andere door te investeren in samenwerking met regionale montage- en servicebedrijven.

In het hele land heeft de Garagedeur Discounter klanten die gebruik maken van een door ons geleverde garagedeur. En elke dag komen daar weer nieuwe bij. Veel voorkomende werkzaamheden zijn daarbij de volgende, welke we gebruikelijk uitbesteden aan servicepartners in de omgeving:

  • Montages
  • Controlemetingen
  • Reparaties
  • Onderhoudsbeurten

Word onze servicepartner in uw regio

In heel Nederland zijn we op zoek naar partners die montages, onderhoud en reparaties in hun regio kunnen verrichten. Wilt u weten hoe uw bedrijf kan profiteren van het bereik van de Garagedeur Discounter? Bel dan +31 (0) 85 1305300, of vul onderstaand formulier in om zo snel mogelijk gezamelijk de mogelijkheden van samenwerking te bekijken.

Servicepartner
Bedrijfsnaam Verplicht veld
PlaatsVerplicht veld
Naam contactpersoon Verplicht veld
telefoonnummer Verplicht veld
E-mailadres Verplicht veld
Bericht
Anti-spam controlevraag Verplicht veld (4 maal 2) plus 3 =
    Verplicht veld Verplicht veld