Elektrische bedieningen van Berger garagedeuren

U kunt bij de Berger High-Line kiezen tussen een handmatige en een elektrische bediening van uw garagedeur. In het laatste geval passen wij bij de Berger garagedeur aandrijvingen toe van het merk Liftmaster die speciaal gemaakt zijn voor de elektrische bediening van onze garagedeuren. Zij leveren een reeks zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke aandrijvingen, waaronder de High-Line 8, 10, 15 en 18.

Naast de High-Line serie hebben we ook ons huismerk Select-Line 8, 10 en 12. Deze aandrijvingen bieden dezelfde prestaties alleen voor een lagere aanschafprijs. De Berger Select-Line garagedeuren worden standaard met de Select-Line aandrijving uitgevoerd. Bij de Berger High-Line heeft u de keuze tussen de High-Line en Select-Line. De uiteindelijke keuze is, naast de prijs, afhankelijk van uw deurspecificatie, met name de oppervlakte van het deurblad.

Dankzij de geïntegreerde verlichting komt u altijd een verlichte garage binnen. Na een aantal minuten schakelt de lamp automatisch uit. Een speciale transformator voor energiebesparing maakt dat de motor een zeer laag stroomverbruik kent – ook tijdens stand-by.

Dankzij de voorgemonteerde geleiderails zijn deze aandrijvingen binnen 90 seconden gereed voor installatie, en kunnen ze gemonteerd worden in iedere situatie. De verschuifbare bevestigingsprofielen zorgen ervoor dat bedrading of dwarsbalken nooit in de weg zitten.

In plaats van een normale ketting maken onze aandrijvingen gebruik van een hoge-kwaliteit synthetische riem. De motor werkt hierdoor geruisloos, en invetten of oliën is niet nodig.

Bediening op afstand

Standaard wordt er bij elke aandrijving twee 4-kanaals handzender en één draadloze wandzender geleverd, maar uiteraard zijn extra handzenders beschikbaar. Met de volgende accessoires kunt u uw Berger garagedeur nog comfortabeler in het gebruik maken. Al deze draadloze apparaten opereren op 868 MHz en maken voor een hoge veiligheid gebruik van een 32-bit codering.

Beveiligingen

Al onze aandrijvingen zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instellingen, in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften in de Europese norm EN 13241-1. De aandrijving stopt elke sluitbeweging zodra het een obstakel tegenkomt, waarna de deur zo'n 30 cm heropent. Deze obstakeldetectie is zelf-testend en zelf-aanpassend.

Na het sluiten van de deur beschermt de motor uw deur tegen het optillen van buitenaf. Dit gebeurd doordat de motor een tegendruk opbouwt. Deze beveiliging functioneert op elke ogenblik, ook zonder stroom. U kunt daarom met een gerust hart de stekker uittrekken tijdens de vakantie.

Mocht de elektriciteit uitvallen, dan kunt u met behulp van een gemakkelijke, handbediende noodontkoppeling de aandrijving ontgrendelen. Hierna is de deur handmatig te openen.

Bestel via onze bestelpagina uw nieuwe aandrijving en/of extra accessoires.

HIGH-LINE Liftmaster

Brochure High-Line Liftmaster aandrijvingen (Adobe PDF, 2559 kB)

High-Line 8 € 230,00

High-Line 8 aandrijving

Model: Liftmaster 8

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een afmeting van 8M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 10 € 289,00

High-Line 10 aandrijving

Model: Liftmaster 10

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een afmeting van 10M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 15 € 329,00

High-Line 15 aandrijving

Model: Liftmaster 15

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een afmeting van 15M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
High-Line 18 € 399,00

High-Line 18 aandrijving

Model: Liftmaster 18

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een afmeting van 18M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders geleverd. Deze aandrijving is MyQ vooorbereid.
Handzender € 45,00

4-Kanaals handzender

Model: Liftmaster TX4EVF 868Mhz

Met deze handzender, bedient u met één druk op de knop de Berger garagedeur op afstand.
Wandzender € 65,00

Wandzender

Model: LiftMaster 868Mhz

Een 2-kanaals draadloze wandzender die binnen in de garage geplaatst kan worden.

Codeschakelaar € 105,00

3-kanaals codeschakelaar (model 2022)

Model: Liftmaster

Een veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

Liftmaster motorrail € 119,00

Liftmaster motorrail DMH <2125mm

Model: Liftmaster

Deze aandrijfrail is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 2125mm.
Liftmaster motorrail € 129,00

Liftmaster motorrail DMH <2635mm

Model: Liftmaster

Deze aandrijfrail is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 2635mm.
Liftmaster motorrail € 199,00

Liftmaster motorrail DMH <3260mm

Model: Liftmaster

Deze aandrijfrail is te gebruiken met de High-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 3260mm.

SELECT-LINE

Handzender € 37,00

3-kanaals handzender

Model: Select-Line V5423

Met deze handzender, waarvan er standaard twee bij uw aandrijving geleverd worden, bedient u met één druk op de knop de Berger garagedeur op afstand.
Zonneklep zender € 35,00

Zonneklep zender

Model: Select-Line V5422

Comfortabel vanuit de auto uw garagedeur bedienen met deze kleine zender.
Codeschakelaar € 79,00

2-kanaals codeschakelaar

Model: Select-Line V5329

De meest veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

Noodontkoppeling € 55,00

Noodontkoppeling

Model: Select-Line V5511

Indien uw garagedeur de enige toegang is tot de garage, adviseren wij, om een noodontkoppeling te plaatsen. Met deze noodontkoppeling kunt u de motor in geval van storing altijd vanaf de buitenzijde handmatig bedienen.
Select Line 8 € 195,00

Select-Line 8 aandrijving

Model: Select-Line V5325

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een oppervlakte van 8M2 . Standaard wordt er bij deze aandrijving één 3-kanaals handzenders geleverd.
Select Line 8 € 225,00

Select-Line 8 aandrijving

Model: Select-Line V5325

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een oppervlakte van 8M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select Line 10 € 249,00

Select-Line 10 aandrijving

Model: Select-Line V5323

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een oppervlakte van 10M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select Line 12 € 259,00

Select-Line 12 aandrijving

Model: Select-Line V5320

Met deze elektrische aandrijving kunt een garagedeur openen en sluiten tot een oppervlakte van 12M2 . Standaard worden er bij deze aandrijving twee 3-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd.
Select-Line motorrail 3-delig € 99,00

Select-Line motorrail 3-delig DMH <2125 mm

Model: Select-Line V5321

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 2125 mm.
Select-Line motorrail 3-delig € 109,00

Select-Line motorrail 3-delig DMH <2250 mm

Model: Select-Line V5322

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 2375 mm.
Select-Line motorrail 3-delig € 119,00

Select-Line motorrail 3-delig DMH <3275 mm

Model: Select-Line V5319

Deze 3-delige aandrijfrails is te gebruiken met de Select-Line aandrijvingen en tot een garagedeurhoogte van 3275 mm.

Let op: Voor de toepassing van deze aandrijving is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,5 m midden achter de deuropening in het plafond.