Elektrische bediening van Berger Select-Line garagedeuren

U kunt bij de Garagedeur Discounter kiezen tussen een handmatige of een elektrische bediening van uw garagedeur. In het laatste geval passen wij bij onze Berger garagedeur de Select-Line 8 aandrijving toe. Deze aandrijving kan tot een garagedeuroppervlakte van 8 m² en een maximale deurhoogte van 2375 mm toegepast worden.

Dankzij de geïntegreerde verlichting komt u altijd een verlichte garage binnen. Na drie minuten schakelt de lamp automatisch uit. Een speciale transformator voor energiebesparing maakt dat de motor een zeer laag stroomverbruik kent – ook tijdens stand-by.

Dankzij de 3-delig geleiderails zijn deze aandrijvingen binnen een paar minuten gereed voor installatie, en kunnen ze gemonteerd worden in iedere situatie. De verschuifbare bevestigingsprofielen zorgen ervoor dat bedrading of dwarsbalken nooit in de weg zitten..

In plaats van een normale ketting maakt de Select-Line 8 gebruik van een synthetische riem. De motor werkt hierdoor geruisloos, en invetten of oliën is niet nodig.

Bediening op afstand

Standaard worden er bij elke aandrijving twee 3-kanaals handzender geleverd en één 3-kanaals wandzender mee geleverd. Met de volgende accessoires kunt u uw Berger garagedeur nog comfortabeler in het gebruik maken. Al deze draadloze apparaten opereren op 868 MHz en maken voor een hoge veiligheid gebruik van een 32-bit codering.

Handzender € 25,00

3-kanaals handzender

Model: Select-Line V5423

Met deze handzender, waarvan er standaard twee bij uw aandrijving geleverd worden, bedient u met één druk op de knop de Berger garagedeur op afstand.
Zonneklep zender € 20,00

Zonneklep zender

Model: Select-Line V5422

Comfortabel vanuit de auto uw garagedeur bedienen met deze kleine zender.
Codeschakelaar € 50,00

2-kanaals codeschakelaar

Model: Select-Line V5329

De meest veilige oplossing voor de bescherming van uw garage. Verlicht, eenvoudig te programmeren, energiezuinig en natuurlijk draadloos.

Noodontkoppeling € 50,00

Noodontkoppeling

Model: Select-Line V5511

Indien uw garagedeur de enige toegang is tot de garage, adviseren wij, om een noodontkoppeling te plaatsen. Met deze noodontkoppeling kunt u de motor in geval van storing altijd vanaf de buitenzijde handmatig bedienen.

Beveiligingen

Select-Line FS1000 is getest en gecertificeerd door onafhankelijke instellingen, in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften in de Europese norm EN 13241-1. De aandrijving stopt elke sluitbeweging zodra het een obstakel tegenkomt, waarna de deur zo'n 30 cm heropent. Deze obstakeldetectie is zelf-testend en zelf-aanpassend.

Bij het sluiten van de deur valt de geïntegreerde optilbeveiliging in de aanslag van de rail. Dit is de beste veiligheid tegen het optillen van buitenaf. Deze mechanische beveiliging functioneert op elke ogenblik, ook zonder stroom. U kunt daarom met een gerust hart de stekker uittrekken tijdens de vakantie.

Mocht de elektriciteit uitvallen, dan kunt u met behulp van een gemakkelijke, handbediende noodontkoppeling de aandrijving ontgrendelen. Hierna is de deur handmatig te openen.

Let op: Voor de toepassing van deze aandrijving is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,2 m midden achter de deuropening in het plafond.