Email: info@garagedeurdiscounter.nl - Tel: +31 (0) 85 0280090
Deuren van de GaragedeurDiscounter kunnen, indien gewenst, geleverd worden met een Comfort elektrische aandrijving van het Duitse fabrikaat Marantec.

Automatische bediening

Dankzij de voorgemonteerde geleiderails is de aandrijving binnen 90 seconden gereed voor installatie. De Comfort aandrijving kan gemonteerd worden in iedere situatie. De verschuifbare bevestigingsprofielen zorgen ervoor dat bedrading of dwarsbalken nooit in de weg zitten.

In plaats van een normale ketting maakt de Comfort aandrijving gebruik van een hoge-kwaliteit synthetische riem. De motor werkt geruisloos en invetten of oliën is niet nodig. Met behulp van de standaard 2-kanaals handzender, opent en sluit u gemakkelijk de garagedeur. Met de tweede knop op de afstandbediening kan eventueel een andere Comfort-aandrijving bestuurd worden.

Marantec garagedeuraandrijvingen zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instellingen, in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften in de Europese norm EN 13241-1. De aandrijving stopt elke sluitbeweging deze een obstakel tegenkomt, waarna de deur zo'n 30 cm heropent. Deze obstakeldetectie is zelftestend en -aanpassend.

Dankzij de geïntegreerde verlichting komt u altijd een verlichte garage binnen. Na drie minuten schakelt de lamp automatisch uit. Een speciale transformator voor energiebesparing maakt dat de Comfort een zeer laag stroomverbruik kent – ook tijdens stand-by.

Elektrische accessoires
Bij de GaragedeurDiscounter kunt u het gebruik van uw Trend garagedeur nog gemakkelijker maken met behulp van onderstaande elektrische accessoires.

                                                                                                               
2-kanaals handzender   Codeklavier Handzender in wandhouder

Elektrische bediening
De GaragedeurDiscounter kan aandrijvingen leveren van Marantec. Deze vormen een uitstekende combinatie met de Alutech Trend garagedeuren. Standaard wordt de Comfort 50 aandrijving geleverd met twee gemakkelijke handzenders.

Meerprijzen elektrische bediening
Elektrische aandrijving                                                € 195,00
Extra 2 kanaals handzender €   44,95
Extra 4 kanaals handzender €   99,50
2 kanaals handzender met wandhouder €   49,95
Codeklavier € 105,00

 

Logo Limus Afstandbediende garagedeur Marantec folder

Partner van de Garagedeur Expert

Voor diverse merken garagedeuren zoals Berger, Crawford g60 en Finish Roll-a-Door tegen scherpe prijzen, verwijzen wij u graag door naar de Garagedeur Expert.