Email: info@garagedeurdiscounter.nl - Tel: +31 (0) 85 0280090
DE NO-NONSENSE GARAGEDEURLEVERANCIER

Wie zijn wij

De Garagedeurdiscounter
De Garagedeurdiscounter levert al sinds 1992 hoogwaardige garagedeuren tegen een aantrekkelijke prijs. Inmiddels hebben we reeds duizenden deuren afgeleverd en gemonteerd. Wij werken volgens de kwaliteitsnorm ISO9001:2008, wat staat voor een uitstekende kwaliteit in onze dienstverlening. We zijn er dan ook trots op om door Alutech als "Preferred Supplier" te worden aangemerkt. De Garagediscounter is medio juni 2017 verhuisd vanuit Erp naar de Singel 185 in Dordrecht. Daarbij is het team uitgebreid met een (e-)marketing manager en een sales officer. Gezamenlijk dragen we dan ook de volgende missie uit:

                 "Wij staan voor kwaliteit en ontzorgen de klant volledig met een garagedeur die één geheel vormt met de woning en de omgeving"

We realiseren dat op de volgende manier:
- We leveren alleen hoogwaardige kwaliteit garagedeuren, die jarenlang probleemloos functioneren.
- Wij zijn gepassioneerd in onze dienstverlening.
- Wij zijn vakbekwaam en adviseren u optimaal over type deur, kleur en inbouw.
- Wij hebben geen verborgen kosten: de berekende prijs is ook de prijs op uw factuur.
- Wij hebben onze logistiek zo efficiënt ingericht, dat wij in staat zijn de meest scherpe prijs te berekenen.

Degelijkheid van Alutech
De bedrijvengroep ALUTECH is één van de grootste spelers op de markt van rolluiksystemen en sectionale deuren in Europa en een toonaangevende fabrikant van aluminium profielsystemen. Onder de holding ALUTECH vallen vijf productiebedrijven, waaronder drie fabrieken voor de productie van garagedeuren. Alle bedrijven van ALUTECH zijn uitgerust met hoogtechnologische apparatuur, zoals:
- Een moderne productielijn voor sandwichpanelen en rolluiklijnen in garagedeuren.
- Een complete inrichting voor spuiten en op maat snijden van aluminium stroken.
- Hoogtechnologische productielijnen voor geëxtrudeerde aluminiumprofielen.
- Geautomatiseerde productiefabrieken voor het gieten van aluminium onderdelen.
- Moderne productielijnen voor poederspuiten.
- Een grote geautomatiseerde fabriek voor het anodiseren van aluminiumprofielen.

De aanwezigheid van het eigen productiecomplex stelt de specialisten van ALUTECH in staat op de kwaliteit van de productie stap voor stap te controleren; van inkoop van grondstoffen tot en met het eindproduct en de verpakking hiervan. Het kwaliteitsbeheersysteem in alle bedrijven van de groep is gecertificeerd in overeenstemming met de internationale ISO9001 norm in het TUV CERT-systeem. De ALUTECH-bedrijvengroep heeft een afzetmarkt in 65 landen wereldwijd, waaronder West- en Oosteuropa, Scandinavié, De Baltische staten,  de Verenigde Staten, Canada en Australië. ALUTECH garagedeuren zorgen feilloos voor uw comfort en veiligheid en zijn een toonbeeld van de schoonheid die u en uw woning verdienen.

Heeft u meer behoefte aan een uitgebreider assortiment of dienstenpakket? Dan is de Garagedeur Expert de juiste partij voor u.

 


Partner van de Garagedeur Expert

Voor diverse merken garagedeuren zoals Berger, Crawford g60 en Finish Roll-a-Door tegen scherpe prijzen, verwijzen wij u graag door naar de Garagedeur Expert.