Email: info@garagedeurdiscounter.nl - Tel: +31 (0) 85 0280090
DE GARAGEDEUREN VAN ALUTECH ZIJN EEN VERRIJKING VOOR UW HUIS. ALLE GARAGEDEUREN VAN ALUTECH WORDEN OP MAAT GEMAAKT OP BASIS VAN UW WENSEN.

Garagedeuren

De Garagedeurdiscounter biedt u de serie Trend van Alutech aan.
Deze garagedeuren hebben een stevige en betrouwbare constructie en garandeert een jarenlang tevreden gebruik zonder problemen.

Alutechdeuren zijn sterk, veilig, slijtvast en stil. De voordelen op een rijtje: 

Harmonieus.
De geverfde hoekkozijnen en tochtstrippen vormen een harmonieus geheel met de deurdelen. In serieproductie wordt het frame van de deur wit (RAL9016). Maar naar uw wens kan elke andere kleur in de RAL-catalogus worden gekozen.

Aanvullende bescherming van de hoekkozijnen.
Bij hevige regenval kan er zich aan de voet van de deur een plas water vormen. De polymeerbasis van de hoekkozijnen beperkt het ontstaan van roest tot een minimum.

Duurzaam systeem van stalen rails.
Het stalen railsysteem is volledig uitgevoerd in gegavaniseerd staal. De stalen voorste raileenheid heeft een stevige en betrouwbare constructie met een lange exploitatieduur. Niet voor niets geeft Alutech vijf jaar fabrieksgarantie.

Bescherming tegen tocht.
De afstelbare steunwielen maken het mogelijk om de deurdelen nauw op de afdichtingen te laten aansluiten. Dit voorkomt tocht en warmteverlies. 

De Trend is in vijf verschillende typen sandwichpanelen te verkrijgen.  

S-Line M-Line L-Line
Microgolf Cassette


Elke kleur is mogelijk.
Standaard wordt de Trend in wit geleverd (RAL9016). Daarnaast biedt de Garagedeurdiscounter deze deuren voor dezelfde prijs in nog eens 9 RALkleuren aan. Naast deze 10 kleuren, is het ook mogelijk om uw eigen kleur in de RALcode op te geven. Voor elke situatie vinden wij een passende kleuroplossing.

De deur in vrijwel alle formaten leverbaar.
Miljoenen huizen, miljoenen maten. De Garagedeurdiscounter levert deuren op maat. Goed inmeten is essentieel. Wij bevelen dan ook van harte aan dat één van onze experts bij u, tegen geringe meerprijs, de deur komt opmeten. Op de pagina Montage handleiding (link) kunt u, als handige doe-het-zelver, de gewenste deur zelf opmeten, Komt u er niet uit: Geen probleem, dan belt u met onze Servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag telefonisch.
Wanneer u kiest voor een sectionaalgaragedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

Productkenmerken
De constructie van de dubbelwandige stalen panelen met een dikte van 40 mm zijn gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij polyurethaanschuim en bieden een uitstekende luchtdichte afsluiting en besparen geld op uw energierekening. De ingebouwde en rondom afgedichte Trend deur heeft een zeer hoge isolatiewaarde van 0,84 W/m²K per paneel. De deur is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn.
De constructie van de panelen garandeert bescherming tegen het beklemd raken van vinger(s).  in overeenstemming met de veiligheidseisen van de norm EN 12604.
De gesloten contouren van de staalplaten zorgen voor een hoge bestendigheid van de panelen, waardoor ze niet loslaten wanneer ze in de zon opwarmen of de garagedeur hard wordt gesloten. Overigens, door de deur te voorzien van een elektrische deuropener, van Marantec wordt de deur altijd stevig gesloten. Deze wordt dan door de geleider van de deuropener verankerd. Twee trekveren heffen het gewicht op en zorgen in combinatie met de deuropener voor een optimale deurloop in ieder openingsstand. 

Betrouwbaar en stil
Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is altijd dicht. Dit wordt gegarandeerd door af dichtingsstrippen van hoog waardige EPDM, aan de onder-, zij- en bovenkant. Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft een houtnerf/stuccostructuur. Dit geeft de deur tevens een duurzame uitstraling. De garagedeuren van De Garagedeurdiscounter worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging. Instelbare, kogelgelagerde kunststof looprollen zorgen voor een muisstil openen en sluiten van de deur.

Vijf jaar fabrieksgarantie
De Garagedeurdiscounter/Alutech geeft maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie op haar producten, mits alle instructies die over vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. Ook de fabrieksgarantie op het elektrisch gedeelte is vijf jaar geldig. Bij een Alutech garagedeur ontvangt u een gebruikershandleiding met garantiekaart.

 Folder Alutech garagedeuren (pdf, 801 kB)                                   Officiële website Alutech garagedeuren


Logo Limus Afstandbediende garagedeur Marantec folder

Partner van de Garagedeur Expert

Voor diverse merken garagedeuren zoals Berger, Crawford g60 en Finish Roll-a-Door tegen scherpe prijzen, verwijzen wij u graag door naar de Garagedeur Expert.